Kom med, når Odense afholder konference om bæredygtighed og økologi på fødevareområdet

Hvordan får man på bedste vis taget hensyn til både bæredygtighed og økologi, når man i storkøkkener skal kokkerere mad og middag til mange mennesker? Hvad er fremtidsperspektiverne for bæredygtig økologi? Og hvilke bæredygtige fødevaretendenser kan identificeres på landsplan?

Få svar på spørgsmålene og udvid din viden om bæredygtige og økologiske fødevarer, når Økologisk Landsforening, Odense Bæredygtighedsråd, Udvikling Fyn, Odense Kommune – Byens Køkken, SPIS! Odense Food Festival og Hørkram inviterer til konference om bæredygtighed og økologi.

Tid og sted
7. juni 2017, 09.30-15.00 hos Odense Kommune, Odense Rådhus

Foreløbigt program:
09.30-10.00   Registrering og kaffe

10.00-10.15   Velkomst ved Peter Rahbæk Juel

10.15-11.00   Indlægsholdere

11.00-12.00   Netværk på Markedspladsen

12.00-12.30   Frokost ShareDining ved langbord

12.30-15.00   Indlægsholdere (med indlagt kaffepause)

Tilmelding
Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

  • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
  • Kalender
    Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
  • Se inspirationsvideoer
    om grønne indkøb i det offentlige

    Viden & Værktøjer

    Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

    Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

    Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

    Alt om Viden & Værktøjer ⇢

      TILMELD NYHEDSBREV

    TILMELD NYHEDSBREV

    Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
    Det er nemt og gratis!
    ×