Ny håndbog om grønne indkøb fra EU-Kommissionen

EU’s håndbog Buying Green! er blevet revideret og guider nu om grønne offentlige indkøb på baggrund af udbudsdirektivet fra 2014.

EU-Kommissionen har netop sendt 3. udgave af  ’Buying Green!’ på gaden. Udgivelsen er EU-Kommissionens førende udgivelse for offentlige myndigheder om grønne indkøb. Guiden har til formål at gøre det lettere for offentlige indkøbere at planlægge og implementere grønne offentlige indløb.

Den nye udgave af Buying Green! indeholder konkret vejledning om, hvordan miljøhensyn kan inkluderes i alle faser af udbudsprocessen. Du kan også finde praktiske eksempler fra ordregivere på tværs af EU og sektorspecifikke GPP-løsninger for bygninger, fødevarer, catering-services, køretøjer og energiforbrugende produkter.

Den nye version er blevet totalt revideret i forhold til de tidligere udgaver, hvilket ikke mindst skyldes udbudsdirektivet fra 2014, der satte nye rammer for offentlige indkøb. Det gælder eksempelvis brugen af mærkningsordninger, som også er beskrevet den nye udgave af Buying Greeen!

Hent ’Buying Green!’ her.

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×