ÅRSKONFERENCE FOR BÆREDYGTIGE INDKØB – Indkøb, der kan og vil mere – innovation og bæredygtighed i udbud

Vil du vide mere om, hvordan et offentlig-privat samarbejde (OPS) kan være med til at skabe bæredygtige og innovative løsninger? Så er chancen her nu, hvor Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb inviterer dig til en spændende konference om emnet.

På konferencen vil du blive præsenteret for en praktisk tilgang til, hvordan leverandører og det offentlige Danmark kan etablere samarbejder og  gennemføre OPS. En sådan indsats ligger i tråd med FN’s verdensmål nr. 17, ”Partnerskaber for handling”, der peger på, at offentlig-privat samarbejde er centralt for at opnå en bæredygtig udvikling.

På konferencen vil du blive klogere på, hvordan et OPS sættes op og forankres i offentlig sammenhæng, og du kan høre mere om hvilke erfaringer forskellige virksomheder har med at indgå i et OPS.

Der vil også være inspirationsoplæg om, hvordan private virksomheder etablerer innovationssamarbejde med leverandørkæden for at opnå bæredygtighed. Endelig vil du få et samlet overblik over muligheder, begrænsninger og fordele i funktionsudbud, offentlig-privat innovation og andre former for offentlig privat samarbejde.

Tid og sted

Konferencen foregår d. 13. november 2018 kl. 10.00-15.00 i Børssalen hos Dansk Erhverv.

Tilmelding

Konferencen er gratis og du kan allerede nu komme på vores mailingliste. Du modtager Outlook reservation ved tilmelding, og så sender vi dig en direkte invitation med program senere. Tilmeld dig her.

Se inspirationsvideoer
om grønne indkøb i det offentlige

Viden & Værktøjer

Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Alt om Viden & Værktøjer ⇢

  TILMELD NYHEDSBREV

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
Det er nemt og gratis!
×