Cirkulær iværksætter: Kommunerne er ikke klar

Cirkulær iværksætter: Kommunerne er ikke klar

GH Form forsøger fortsat at knække koden til, hvordan man sælger cirkulære løsninger til kommunerne. Ejeren efterlyser, at de offentlige indkøbere bliver klædt bedre på til nye forretningsmodeller

Kommunerne ikke vant til at leje produkter. Har de pengene, vil de købe nu – også selvom det ikke nødvendigvis er den bedste og billigste løsning.

Det er i hvert fald Christian Wolff-Petersens erfaring. Han er ejer af GH Form, der sælger bænke, lamper, skraldespande og andet gadeinventar til kommuner i hele landet.

I de senere år er hans virksomhed begyndt at udbyde en cirkulær model, som ejeren mener har ”kæmpe potentiale”: Kunden kan leje et produkt og sende det tilbage til GH Form, når de er færdige med det. Og fordi GH Form ved, at de på et tidspunkt skal genanvende produktet, bygger de det af særligt høj kvalitet og vedligeholder det gennem hele forløbet. Prisen kan de af samme grund holde nede.

Læs hele artiklen på DI’s hjemmeside

Se inspirationsvideoer
om grønne indkøb i det offentlige

Viden & Værktøjer

Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Alt om Viden & Værktøjer ⇢

  TILMELD NYHEDSBREV

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
Det er nemt og gratis!
×