Deltag i Forums nye temagruppe om markedsdialog om innovative grønne løsninger

Ny temagruppe sætter fokus på samspillet mellem offentlig indkøbere og private leverandører i grøn innovation og markedsdialog.

Offentligt forbrug bliver i stigende grad set som en mulig drivkraft bag nye og innovative grønne produkter og løsninger. Med den nye udbudslov er det blevet tydeligere, hvordan markedet og indkøberne kan indgå i samarbejde om at identificere og udvikle de grønne løsninger, der er behov for. Men hvordan skal man som indkøber eller leverandør gribe processen an, og hvilke gode erfaringer er der gjort, som andre kan lære af?

Spørgsmålene er mange. Derfor starter Forum for Bæredygtige Indkøb en ny temagruppe om markedsdialog om innovative grønne løsninger. Formålet er at samle leverandører og indkøbere for at videndele og diskutere de muligheder, der ligger i et tættere samarbejde og mere dialog. Vil du gerne deltage, kan du skrive en mail til Line Hesselbæk Andersson. Gruppen har første møde i slutningen af maj. Temagruppen varer i 5-6 måneder og afholder 4 møder undervejs.

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×