Vil du være med i forums nye temagruppe om dokumentation af grønne krav i udbud?

Indkøbere stiller oftere og oftere miljøkrav i udbud og indkøb. Men hvordan kan man sikre, at tilbudsgiverne lever op til kravene? Og hvordan kan man følge op på kravene i kontraktperioden, så man sikrer sig, at produkter og services nu også er så grønne, som leverandøren har lovet?

Forum for Bæredygtige Indkøb starter en ny temagruppe om dokumentation af grønne krav, og du er inviteret til at deltage. Både private og offentlige indkøbere, leverandører og andre interesserede er velkomne.

Formålet er at diskutere behov og metode, identificere gode caseeksempler og eksempelvis formulere gode råd til de, der er i tvivl om, hvordan grønne krav kan dokumenteres. Temagruppen er selv med til at definere det konkrete indhold i gruppens arbejde, ligesom temagruppen selv er med til at beslutte, hvordan resultaterne kommunikeres ud.

Du kan tilmelde dig temagruppen ved at skrive til Line Hesselbæk Andersson, Sekretariat for Grønne Indkøb på lha@planmiljoe.dk. Temagruppen har opstart i starten af maj 2016 og forventes at løbe i 5-6 måneder. Der vil blive afholdt cirka 4 møder undervejs. Frist for tilmelding er onsdag d. 20. april.

Læs også:

Husk kontraktopfølgningen efter udbudsprocessen er afsluttet

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×