ECOPROCURA 2014

Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb har været til en tredages konference om bæredygtige indkøb i Ghent i Belgien.

EcoProcura afholdes hvert andet år og samler interessenter fra hele verden til erfaringsudveksling diskussion af bæredygtige indkøb. Forums formand, Rikke Dreyer, og Casper Marrot fra Københavns kommune holdt tre sessioner om Forum, Partnerskab og den danske stakeholder-involvering, og deltagerne på konferencen viste stor interesse for, hvordan vi arbejder med grønne indkøb i Danmark.

Læs mere om Ecoprocura 2014 her

EcoProcura arrangeres af ICLEI, som er en international sammenslutning af myndigheder på kommune- og regionsniveau. ICLEI arbejder for at fremme en lokal indsats for bæredygtighed. I 2012 etablerede ICLEI et ”Sustainable Procurement Center”, som understøtter offentlige organisationer i implementering af GPP. Centeret søger at øge kendskabet til grønne indkøb, udvikle nye tilgange og understøtte policy tiltag.

Læs mere om ICLEI her

Læs mere om værtsbyen Ghents fokus på grønne indkøb her

Se inspirationsvideoer
om grønne indkøb i det offentlige

Viden & Værktøjer

Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Alt om Viden & Værktøjer ⇢

  TILMELD NYHEDSBREV

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
Det er nemt og gratis!
×