Forums temagrupper udvikler værktøjer og vejledninger til TCO, markedsdialog og cirkulær økonomi

Forum bringer praktikere og interessenter sammen i de tre temagrupper, der nu er halvvejs i arbejdet med at udvikle og formidle viden om TCO, markedsdialog og cirkulær økonomi i indkøb.

I gruppen Cirkulær Økonomi, fokuserer deltagerne på at udvikle en vision og en plan for en offentlig institution, der kan fungere som testsite for forskellige cirkulære produkter og services.

Temagruppen vedrørende TCO har besluttet at snævre fokus ind på udbudsprocessens foranalyse. Planen er at formulere en vejledning til hvilke emner, der skal fokuseres på i foranalysen, når TCO beregninger skal anvendes succesfuldt i udbuddet.

Markedsdialog-gruppen udvikler et argumentationskatalog, der kan give de gode begrundelser for, hvorfor markedsdialog er en fordel at inddrage i udbudsprocesserne. Kataloget understøttes af gode caseeksempler fra vellykkede processer.

Temagrupperne vedrørende TCO, Markedsdialog og Cirkulær Økonomi havde opstart i starten af 2015, og arbejdet er stadig godt i gang. Alle grupper har afholdt to møder, og det forventes at der vil blive afholdt 2 møder mere i hver temagruppe.

Det er stadig muligt at slutte sig til temagrupperne. For mere information og tilmelding kontakt Marie Rementorp på mr@planmiljoe.dk.

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×