Grøn Indkøbsuge tager form

Igen i år afholder Forum for Bæredygtige Indkøb Grøn Indkøbsuge i uge 45. Allerede nu er der flere seminarer og konferencer i støbeskeen.

Grøn Indkøbsuge bliver  – den nye tradition tro – rammen for Forums og Partnerskabets årlige konference, hvor interessenter og aktører videndeler og debatterer den nyeste udvikling inden for grønne indkøb. Under konferencen uddeles Grøn Indkøbspris 2016.

Grøn Indkøbsuge vil i år rumme to nordiske events: En nordisk konference om grønne indkøb samt en nordisk workshop om indkøb af miljøvenlige tekstiler i hospitalssektoren. Konferencen er en del af et nordisk projekt, der skal styrke grøn vækst i de nordiske lande gennem en fælles tilgang til grønne indkøb på både politisk og praktisk niveau inden for områder, der har en særlig konkurrencemæssig fordel for nordiske aktører. Følg med i Forums nyhedsbrev og på LinkedIn for mere information.

Workshoppen afholdes på vegne af Nordisk Ministerråd, som har startet et netværk blandt indkøbere i hospitalssektoren. Deltagerne skal videndele om udfordringer og muligheder for at købe miljøvenlige tekstiler, og på baggrund af workshoppen udvikles en nordisk guide til indkøbere.

Flere andre spændende seminarer er under udvikling. Blandt andet vil Miljøstyrelsen og SKI afholder et arrangement om TCO, og Madkulturen lancerer en række værktøjer til økologiske og lokale fødevareindkøb.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd dig til de spændende seminarer og workshops, der afholdes rundt om i landet i uge 45. Er din organisation interesseret i at afholde et arrangement i løbet af ugen, kan du allerede nu kontakte os via mail til Sekretariat for Grønne Indkøb på adressen rfb@planmiljoe.dk eller på telefon 27 28 15 50.

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×