Grøn Indkøbsuge tager form

Flere organisationer afholder spændende arrangementer i Grøn Indkøbsuge. Blandt arrangørerne er Dansk Industri, Københavns Kommune, Miljømærkning Danmark og FSC.

Mange organisationer og indkøbsprofessionelle bakker Nordisk Grøn Indkøbsuge op og afholder spændende arrangementer i uge 45. Du kan følge med i opdateringerne om de enkelte arrangementer på Forums hjemmeside

Klar besked om markedsdialog

Er du interesseret i udviklingen inden for markedsdialog? Dansk Industri og Københavns Kommune afholder seminaret ”Få øget markedsdialog i dit udbud”. Her vil du få klare svar på de juridiske aspekter af metoden og få indsigt i de gode erfaringer, andre indkøbere og leverandører har med markedsdialog.

Hvordan tjekkes dokumentation for miljøkrav?

Det er overskriften på Miljømærkning Danmarks og Frederiksberg Kommunes seminar. Her kan du høre om andre offentlige indkøberes erfaringer med at følge op på de grønne krav, der er stillet i et udbud og få indblik i, hvordan Miljømærkning Danmark kontrollerer, at kravene bag miljømærkerne Svanen og EU-Blomsten opfyldes.

Indkøb af bæredygtigt træ

Hos FSC og Københavns Kommune kan du få indsigt i, hvorfor det er vigtigt at bruge bæredygtigt træ i byggeriet. Konferencen byder på to workshops. Den ene handler om, hvordan man stiller krav om bæredygtigt træ og sikrer, at leverandøren faktisk leverer det. Den anden workshop handler om kvaliteterne af mindre kendte tropiske træarter, og hvorfor man bør efterspørge dem.

Uddeling af Grøn Indkøbspris

Forum for Bæredygtige Indkøb afholder sin årskonference i samarbejde med Partnerskab for Offentlige Indkøb. Her vil Grøn Indkøbspris 2015 blive uddelt, og årets mest spændende, effektfulde og innovative grønne indkøb vil blive præsenteret af de fagfolk, der står bag.

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×