GRØN INDKØBSUGE – VI STILLER SKARPT PÅ DE GRØNNE INDKØB OG INVITERER TIL SEMINARER OG KONFERENCE

Uge 45 er Grøn Indkøbsuge. Deltag i seminarer både øst og vest for Storebælt og mød de udbudsjurister, indkøbere og leverandører, der ved mest om miljøkriterier og markedets muligheder.

Grøn Indkøbsuge skydes i gang hos Miljømærkning Danmark på mandag, hvor der inviteres til seminar sammen med Københavns Kommune. Emnet er krav om miljømærker i kommunens indkøb og udbud. Københavns Kommune har netop vedtaget en ny grøn indkøbspolitik, der betyder, at kommunens syv forvaltninger skal gå efter miljømærkede produkter i alle relevante indkøb og udbud.

Tirsdag inviterer IKA og Forum til seminar om anvendelsen af miljø og TCO som tildelingskriterier. Flere og flere offentlige udbud stiller krav til produkters og serviceydelsers miljøpræstationer. Der er mange forskellige måder at gøre det på; det kan eksempelvis ske som et mindstekrav, et tildelingskriterium eller et kontraktvilkår. I dette seminar stiller vi skarpt på, hvordan du meningsfuldt kan inddrage miljø og totalomkostninger som et tildelingskriterium. Du får både indsigt i reglerne på området og de erfaringer, andre har gjort sig. Se programmet og tilmeld dig her 

 

På Forums hjemmeside kan du se hele arrangementskalenderen 

 

Se inspirationsvideoer
om grønne indkøb i det offentlige

Viden & Værktøjer

Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Alt om Viden & Værktøjer ⇢

  TILMELD NYHEDSBREV

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
Det er nemt og gratis!
×