Skal din organisation have Grøn Indkøbspris 2016?

I Grøn Indkøbsuge i uge 45 uddeler Forum for Bæredygtige Indkøb igen i år Grøn Indkøbspris til en aktør, der har bidraget ekstraordinært til at fremme grønne indkøb.

I 2015 vandt Kolding Kommune for deres brintbilpartnerskab. Nu har du mulighed for at indstille en offentlig eller privat virksomhed – eller en anden aktør – til at modtage Grøn Indkøbspris 2016.

Måske er det din egen organisation, som har gjort sig fortjent til prisen? Eller måske kender du nogen, der har? Det kan være ved at sætte et markant volumenmæssigt aftryk med en væsentlig miljøeffekt eller ved at skabe efterspørgsel efter nye grønne produkter eller ydelser. Det kan også være ved at udvikle nye innovative løsninger, der understøtter bæredygtige indkøb fx forretningsmodeller, værktøjer, markedsdialog etc.

– Vi ved, at der rundt om i landet er gang i en masse spændende initiativer, som kan inspirere andre til at købe grønt. Derfor håber vi, at rigtig mange vil søge om blive nomineret, så vi kan få skabt endnu mere synlighed om grønne indkøb, siger Rikke Dreyer, der er formand for Forum for Bæredygtige Indkøb.

Ansøgere skal udfylde et kort ansøgningsskema, som kan hentes her, hvor der også er muligt at læse mere om juryen og udvælgelsesprocessen.

Ansøgningen skal indsendes til Forum for Bæredygtige Indkøb senest 9. september 2016 til adressen kontakt@ansvarligeindkob.dk

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×