Konference om Due Dilligence i praksis

Hvordan kan virksomheder operationalisere due diligence i forhold til deres CSR-udfordringer? Det spørgsmål stiller den danske Mæglings- og klageinstitution for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI) skarpt på den 25. november. Konferencen afholdes på CBS i København.

Formålet med konferencen er at belyse, hvordan virksomheder kan arbejde med due diligence i praksis. Det kan være en stor udfordring, og virksomheder efterspørger information om operationalisering og konkretising af, hvordan de lever op til OECD’s retningslinjer for multinationale virksomheder og FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv.

Due diligence er de processer, som virksomheden forventes at have på plads for at kunne:

 • Identificere de områder, hvor den kan have en negativ indflydelse på internationalt anerkendte principper for miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.
 • Forebygge og afbøde eventuel negativ indflydelse.
 • Redegøre for virksomhedens indsats for at håndtere negativ indflydelse.

Konferencen er særligt målrettet virksomheder og myndigheder, der står over for disse udfordringer i praksis. For at skabe rum for dialog med interessenter, vil konferencen være åben for en bredere deltagelse. Internationale eksperter og virksomheder vil dele deres viden og erfaringer og vil udfordre hinanden gennem dialog og debat, der også giver tilhørerne mulighed for at være aktive.

Der er plads til 160 deltagere. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. Deltagelse er gratis, men vær opmærksom på, at der er et no show fee på 500 kr. Tilmelding skal ske via det danske kontaktpunkts hjemmeside senest fredag den 13. november.

Se program og tilmeld dig her

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×