Nu starter Forums temagruppe om markedsdialog om innovative grønne indkøb

Den 2. februar lyder startskuddet til Forum for Bæredygtige Indkøbs nye temagruppe om markedsdialog om innovative grønne løsninger. Temagruppen skal sætte fokus på samspillet mellem offentlige indkøbere og private leverandører af grønne og innovative løsninger.

Offentligt forbrug bliver i stigende grad set som en mulig drivkraft for udvikling af nye og innovative grønne produkter og løsninger. Med udbudsloven 2014 er det blevet tydeligere, hvordan markedet og indkøberne kan indgå i samarbejde om at identificere og udvikle de grønne løsninger, der er behov for. Men hvordan skal man som indkøber eller leverandør gribe processen an, og hvilke gode erfaringer er der gjort, som andre kan lære af?

I temagruppen bliver det muligt at videndele om både udfordringer og mulige løsninger. Hvis du er interesseret i at deltage, kan du melde dig til hos Sekretariat for Grønne Indkøb på adressen ns@planmiljoe.dk. Første møde afholdes 2. februar, kl. 12.30-15.30 hos Miljøstyrelsen i København.

Se inspirationsvideoer
om grønne indkøb i det offentlige

Viden & Værktøjer

Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

Alt om Viden & Værktøjer ⇢

  TILMELD NYHEDSBREV

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
Det er nemt og gratis!
×