To seminarer om Markedsdialog i Vejle og København

Hvordan kan en forbedret markedsdialog mellem offentlige indkøbere og private virksomheder bane vejen for flere grønne indkøb? Hvad er forventningerne til leverandører til det offentlige, og hvordan kan man som leverandør møde disse udfordringer? To arrangementer i København og Vejle sætter fokus på markedsdialog.

I Vejle inviterer Green Network og Forum for Bæredygtige Indkøb til seminar om markedsdialog. Seminaret skal hjælpe virksomheder og offentlige indkøbere til at komme i gang med den markedsdialog, der kan virke svær og omkostningstung, men som reelt har vist sig at sikre ressourceeffektive udbud med færre fejl.

På seminaret i København præsenteres eksempler på gode cases, ønsker til dialog, hvad man må og hvad man ikke må samt hvilke barrierer der kan være for markedsdialog. Der lægges op til debat – for hvordan kan barriererne nedbrydes? Der vil være mulighed for at netværke og et inspirationskatalog udarbejdet af en temagruppe under for Forum for bæredygtige indkøb vil blive præsenteret på seminaret. Seminaret arrangeres af Dansk Industri og Københavns Kommune.

Forum for Bæredygtige Indkøb er partner på begge seminarer.

 

 • Bliv medlem: Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev. Det er nemt og gratis!
 • Kalender
  Se hvad der kommer af spændende arrangementer, der relaterer sig til bæredygtige indkøb.
 • Se inspirationsvideoer
  om grønne indkøb i det offentlige

  Viden & Værktøjer

  Cases: Her finder du cases om grønne indkøb. Brug dem som inspiration til arbejdet med grønne indkøb.

  Værktøjer: Vi har samlet en liste af værktøjer til bæredygtige indkøb som kan guide dig videre.

  Regler og rammer: Her finder du vejledninger til regler og rammer for grønne indkøb, og læse om frivillige og lovgivningsmæssige forpligtelser.

  Alt om Viden & Værktøjer ⇢

    TILMELD NYHEDSBREV

  TILMELD NYHEDSBREV

  Tilmeld dig som medlem og modtag vores nyhedsbrev.
  Det er nemt og gratis!
  ×